Πισωγύρισμα, ήττα από την Μπούλτερ και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πισωγύρισμα, ήττα από την Μπούλτερ και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Χαμηλή «πτήση» από την Ελληνίδα τενίστρια στο Tianjin Open, όπου ηττήθηκε στον πρώτο γύρο με 2-0 σετ από την άσημη Κέιτ Μπούλτερ (Νο. 101 στον κόσμο!).

Αδοξα ολοκληρώθηκε η περιπέτεια της Μαρίας Σάκκαρη στο Tianjin Open της Κίνας, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια (Νο. 43) ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από την Κέιτ Μπούλτερ με 2-0 σετ (7-6 [4], 6-3), μετά από 1 ώρα και 46 λεπτά παιχνιδιού.

Μια ήττα που αποτελεί πισωγύρισμα για την 23χρονη, καθώς προήρθε από μία τενίστρια που βρίσκεται στο Νο. 101. Η Μαρία Σάκκαρη ήταν το φαβορί, αλλά δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει στο κορτ, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί πρόωρα από τη διοργάνωση.

Η Βρετανίδα στο πρώτο σετ αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη στους κρίσιμους πόντους του τάι μπρέικ και με 7-4 έκανε το 1-0. Στο δεύτερο η Μπούλτερ έχοντας το μομέντουμ προηγήθηκε με 3-0, υπερασπίστηκε το σερβίς της και πήρε το σετ με 6-3. Μάλιστα, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 άσους! Στον επόμενο γύρο, θα αντιμετωπίσει την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, η οποία προέρχεται από τα προκριματικά.

Η Ελληνίδα τενίστρια ολοκλήρωσε την ασιατική της περιοδεία και πλέον στρέφει το βλέμμα της στο τουρνουά του Λουξεμβούργου, στο οποίο θα λάβει μέρος την ερχόμενη εβδομάδα. Αυτό θα είναι το τελευταίο τουρνουά που θα αγωνιστεί η Σάκκαρη μέσα στο 2018.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ