Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Γραμματικοπούλου

Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Γραμματικοπούλου

Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στον πρώτο γύρο του Λιντζ με 2-0 σετ από την Τσέχα και έχασε την ευκαιρία να πετύχει την πρώτη της νίκη σε κυρίως ταμπλό τουρνουά της WTA.

Υψηλό αποδείχθηκε το εμπόδιο της Κριστίνα Πλίσκοβα (Νο. 97) για τη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, με την Ελληνίδα τενίστρια να γνωρίζει την ήττα στον πρώτο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στο Λιντζ της Αυστρίας με 2-0 σετ (6-4, 6-2).

Η 21χρονη συμπατριώτισσά μας τα έδωσε όλα απέναντι στη δίδυμη αδερφή της Καρολίνα Πλίσκοβα, αλλά δεν τα κατάφερε και έχασε την ευκαιρία να πετύχει την πρώτη της νίκη σε κυρίως ταμπλό τουρνουά της WTA. H Κριστίνα βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα, κέρδισε τους 20 από τους 29 πόντους που έπαιξε με πρώτο σερβίς, «έσβησε» τα 6 από τα 7 μπρέικ πόιντς που δημιούργησε η Γραμματικοπούλου στο ματς και έσπασε 4 φορές το σερβίς της Βαλεντίνης.

Η Τσέχα στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Φλίπκενς-Στρίτσοβα, ενώ η Ελληνίδα τενίστρια αποχωρεί από την Αυστρία έχοντας στο ενεργητικό της δύο μεγάλες νίκες στα προκριματικά απέναντι στις Καρίνα Βίτεφτ και Βιτάλια Ντιατσένκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ