Με αντίπαλο τον Άντερσον ο Τσιτσιπάς στους «16»

Με αντίπαλο τον Άντερσον ο Τσιτσιπάς στους «16»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Κέβιν Άντερσον, φιναλίστ του Wimbledon για την πρόκριση στα προημιτελικά του Shanghai Masters.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε με σχετική άνεση στους «16» του Shanghai Masters στην Κίνα, αλλά πλέον το έργο του δυσκολεύει για την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Κέβιν Άντερσον. Οι δυο τους θα συναντηθούν για τρίτη φορά συνολικά με τον Έλληνα πρωταθλητή να έχει κερδίσει τις δύο προηγούμενες σε Εστορίλ και Τορόντο και θέλει προφανώς να επικρατήσει και στον αυριανό αγώνα για να περάσει στα προημιτελικά.

Ο Άντερσον, Νο.8 στον κόσμο, άφησε εκτός τον Μικαΐλ Κουκούσκιν από το Καζακστάν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ψάχνει τη ρεβάνς απέναντι στον Τσιτσιπά. Ο 32χρονος Νοτιοαφρικανός τενίστας που είναι και ο φιναλίστ του Wimbledon θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται προκειμένου να βελτιώσει κι άλλο τη θέση του πριν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ματς, πέρασε ο ο Χουάν Μαρτίν, που λύγισε τον Ρισάρ Γκασκέ με 7-5, 7-6(7) παρά το γεγονός πως ταλαιπωρείται από γρίπη και θα παίξει στη συνέχεια με τον Μπόρνα Τσόριτς. Αν μάλιστα κατακτήσει το τουρνουά ο Ισπανός και ο Τζόκοβιτς μείνει έξω από τα ημιτελικά τότε θα ανέβει στο Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Αν ο Σέρβος όμως φτάσει στον τελικό θα ανέβει στο Νο.2 ότι και να γίνει, ενώ από την άλλη ο Ρότζερ Φέντερερ για να παραμείνει στη θέση του πρέπει να πάρει το τρόπαιο και να αποκλειστεί και πάλι στα ημιτελικά ο Τζόκοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ