Τσιτσιπάς: «Εδωσα και την ψυχή μου στο κορτ»

Τσιτσιπάς: «Εδωσα και την ψυχή μου στο κορτ»

Ο Ελληνας τενίστας μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί του Κάρεν Κατσάνοφ και την πρόκριση στον 3ο γύρο του Μάστερς της Σανγκάης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 7-6) του Κάρεν Κατσάνοφ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Μάστερς της Σανγκάης. Ο Ελληνας τενίστας μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη επί του Ρώσου, στάθηκε στο δύσκολο δεύτερο σετ και στο κρίσιμο τάι μπρέικ, που έκρινε το παιχνίδι. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, έμεινε συγκεντρωμένος, σέρβιρε καλά, ελαχιστοποίησε τα λάθη, έκανε κατάθεση ψυχής και έφτασε στην πολυπόθητη νίκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήταν πραγματικά πολύ σκληρό. Επέστρεψε στο δεύτερο σετ πολύ συγκεντρωμένος. Είχε υψηλό ποσοστό στο πρώτο σερβίς κι αυτό έκανε δύσκολες τις επιστροφές μου. Το τάι μπρέικ ήταν κρίσιμο, έπρεπε να μείνω συγκεντρωμένος, να σερβίρω καλά και να μην κάνω αβίαστα λάθη. Δεν τα έκανα κι έφτασα στη νίκη. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και το πως πάλεψα γι’ αυτή, γιατί κατάθεσα την ψυχή μου στο κορτ».

Επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά θα είναι ο Κέβιν Αντερσον, με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για το πρωί της Πέμπτης στις 10:00 ώρα Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ