Αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς από τον Άντερσον

Αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς από τον Άντερσον

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το μεγάλο εμπόδιο του Κέβιν Άντερσον κι αποχαιρέτησε από το τουρνουά της Σανγκάης.

Εκτός συνέχειας από το Shangai Masters έμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθώς ηττήθηκε με 2-0 σετ 6-4 και 7-6 από τον Κέβιν Άντερσον. Ο Νοτιοαφρικανός τενίστας, Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης ήταν ανώτερος καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Έλληνα τενίστα ο οποίος η αλήθεια είναι ότι πάλεψε μέχρι τέλος για τη νίκη.

Έτσι κι αλλιώς το έργο του Τσιτσιπά ήταν εξαρχής δύσκολο και έγινε ακόμα χειρότερο όταν έχασε το πρώτο σετ. Στο δεύτερο σετ όμως οι δύο τενίστες πήγαιναν πόντο πόντο έφτασαν μέχρι και το τάι μπρέι όπου και λύγισε ο Έλληνας πρωταθλητής με 7-6 και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση στους «16».

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Άντερσον απέναντι στον Τσιτσιπά καθώς ο Νοτιοαφρικανός είχε χάσει τις προηγούμενες δύο σε Εστορίλ και Τορόντο από τον Έλληνα πρωταθλητή.

Ο Άντερσον θα διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Shanghai Masters κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο.3), τον αντίπαλό του στον τελικό του Wimbledon.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ