Επόμενος σταθμός η Στοκχόλμη για τον Τσιτσιπά

Επόμενος σταθμός η Στοκχόλμη για τον Τσιτσιπά

Μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στη Σανγκάη, επιστρέφει στην Ευρώπη για να λάβει μέρος στο Οπεν της Στοκχόλμης – Στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τζον Μίλμαν – Πέτερ Γκόγιοβτσικ.

Στην Ευρώπη για το τουρνουά της Στοκχόλμης επιστρέφει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας, μετά την εντυπωσιακή παρουσία του στο Μάστερς της Σανγκάης όπου έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο, γυρίζει στην Γηραιά Ηπειρο, με στόχο να συνεχίσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

Ο 20χρονος μπαίνει στο τουρνουά ως Νο. 3 του ταμπλό και περνάει με bye στο δεύτερο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τζον Μίλμαν – Πέτερ Γκόγιοβτσικ. Ο Αυστραλός ήταν η μεγάλη έκπληξη στο φετινό US Open, όπου απέκλεισε τον Ρότζερ Φέντερερ και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

Αν ο Τσιτσιπάς καταφέρει να κερδίσει τον αντίπαλό που θα προκύψει από το ζευγάρι του Αυστραλού με τον Πολωνό, τότε στον τρίτο γύρο θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Φερνάντο Βερντάσκο, Μάτιου Εμπντεν, Αλεξ Ντε Μινάρ και Φιλίπ Κολσράιμπερ. Στο εν λόγω τουρνουά λαμβάνουν μέρος επίσης οι Φάμπιο Φονίνι, Χιέον Τσανγκ, Τζον Ισνερ, Τζακ Σοκ, Λούκας Πουίγ και Ντένις Σαποβάλοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ