Τσιτσιπάς: «Το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο»

Τσιτσιπάς: «Το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο»

Ο Ελληνας τενίστας μετά τη νίκη επί του Γκούλμπις τόνισε ότι ένιωσε το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο, αλλά επισήμανε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να πετύχει τους στόχους του.

Το όνειρό του ζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα να κερδίζει στον τελικό της Στοκχόλμης τον Ερνεστς Γκούλμπις με 2-0 σετ και να κατακτά τον πρώτο ATP τίτλο στην καριέρα του. Ο 20χρονος άσος, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μετά την ιστορική νίκη επί του Λετονού, ένιωσε το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο, αλλά επισήμανε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, για να πετύχει τους στόχους του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το να έχω κάνει δικό μου αυτό το τρόπαιο, ήταν το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο! Έχω τον πρώτο μου ATP τίτλο στο προφίλ μου στην ΑΤΡ και αυτό με κάνει να νιώθω ξεχωριστά. Ανυπομονώ για περισσότερες στιγμές και νίκες σαν κι αυτή στο μέλλον, πιστεύω πως ανήκω σε αυτή την ελίτ, αυτό το γκρουπ παικτών», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, θα παραμείνω προσγειωμένος και θα συγκεντρωθώ στους επόμενους στόχους που θέλω να πετύχω μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ