Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση για τη Γραμματικοπούλου

Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση για τη Γραμματικοπούλου

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-1 σετ της Ντενίζ Καζάνιουκ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του 125άρι τουρνουά που διεξάγεται στην Ινδία.

Την πρόκρισή της στα προημιτελικά του L&T Mumbai Open που διεξάγεται στη Βομβάη πανηγύρισε το μεσημέρι της Τετάρτης η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου. Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-1 σετ (6-3, 4-6, 6-4) της Ντενίζ Καζάνιουκ από το Ισραήλ και σφράγισε το εισιτήριό της για την 8άδα του τουρνουά της σειράς 125s της WTA.

Το πρώτο σετ κρίθηκε στο ένα μπρέικ, με την Βαλεντίνη να σπάει το σερβίς της αντιπάλου της στο 8ο γκέιμ. Η 21χρονη προηγήθηκε 5-3 και σέρβιρε επιτυχώς για το 6-3 και το 1-0 στα σετ. Στο δεύτερο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην, με την Καζάνιουκ να προηγείται με διπλό μπρέικ (4-0). Η συμπατριώτισσά μας κατάφερε να μειώσει σε 5-4, αλλά υπέστη νέο μπρέικ, με την Ισραηλινή να κάνει το 6-4 και το 1-1 στα σετ.

Στο τρίτο και τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού η Γραμματικοπούλου παρότι βρέθηκε πίσω με μπρέικ, έδειξε χαρακτήρα, έκανε την ολική ανατροπή και με 6-4 πήρε την πρόκριση στην τελική 8άδα της διοργάνωσης. Στον επόμενο γύρο η Βαλεντίνη θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ούρσουλα Ραντβάνσκα – Ιρίνα Κρομάτσεβα, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα είναι ένα πολύ μεγάλο τεστ για την Ελληνίδα τενίστρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ