Ξέμεινε από δυνάμεις και αποκλείστηκε η Γραμματικοπούλου

Ξέμεινε από δυνάμεις και αποκλείστηκε η Γραμματικοπούλου

Η Ελληνίδα τενίστρια τα έδωσε όλα στον προημιτελικό του τουρνουά της Βομβάης απέναντι στην Κρομάτσεβα και έστειλε το ματς σε τρίτο σετ, αλλά ξέμεινε από δυνάμεις και αποκλείστηκε.

Πάλεψε, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, αλλά στο τέλος λύγισε και αποκλείστηκε. Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου μετά από μία μεγάλη μάχη δύο ωρών, γνώρισε την ήττα στα προημιτελικά του L&T Mumbai Open με 2-1 σετ (7-5, 4-6, 6-1) από την Ιρίνα Κρομάτσεβα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά των 125.000 δολαρίων, που διεξάγεται στη Βομβάη της Ινδίας.

Στο πρώτο σετ η Ρωσίδα ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 3-1 γκέιμς. Η 21χρονη Ελληνίδα ανέτρεψε την κατάσταση και προηγήθηκε με 4-3, αλλά και 5-4, ωστόσο, στο 11ο γκέιμ υπέστη μπρέικ.  Η Κρομάτσεβα σέρβιρε για να κλείσει το σετ και χωρίς να χάσει πόντο έκανε το 7-5 και το 1-0 στα σετ. Στο δεύτερο σετ η Βαλεντίνη πείσμωσε, ανέβασε την απόδοσή της και με μπρέικ στο 10ο γκέιμ ισοφάρισε σε 1-1 (6-4).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έστειλε το ματς σε τρίτο σετ. Εκεί η 23χρονη Ρωσίδα αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη, είχε περισσότερες δυνάμεις και με 6-1 γκέιμς έκανε το 2-1 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η Κρομάτσεβα, που κέρδισε για πρώτη φορά στην καριέρα της την Γραμματικοπούλου μετά από 3 ήττες, στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Νταλίλα Γιακούποβιτς.

Η Βαλεντίνη από την πλευρά της, κρατάει τα θετικά και κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον. Η 21χρονη βελτιώνεται συνεχώς και αν συνεχίσει τη σκληρή δουλειά σύντομα θα βρεθεί σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ