Ξανά προπονητής της Σάκκαρη ο Πέτσι

Ξανά προπονητής της Σάκκαρη ο Πέτσι

Η Μαρία Σάκκαρη αποφάσισε να αλλάξει προπονητή διακόπτοντας τη συνεργασία της με τον Σουηδό, Τόμας Γιόχανσον, ενώ αυτός που ανέλαβε να την καθοδηγήσει και πάλι είναι ο Μαρκ Πέτσι.

Το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς ήταν εξαιρετικό για την Μαρία Σάκκαρη, που μάλιστα μπήκε στο top-30 της παγκόσμιας κατάταξης και έφτασε στο Νο 29. Όμως το τελευταίο δίμηνο δεν τα πήγε και τόσο καλά, εμφάνισε πτώση, είχε και κάποιους πρόωρους αποκλεισμούς σε τουρνουά όπου υπολόγιζε να πάει καλύτερα κι έτσι βρέθηκε στο Νο 41.

Η 23χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια αποφάσισε να αλλάξει προπονητή και πρόσφατα διέκοψε την συνεργασία της με τον Σουηδό Τόμας Γιόχανσον. Τώρα έγινε γνωστό πως προπονητής της αναλαμβάνει πάλι ο Μαρκ Πέτσι. Ο Βρετανός, που υπήρξε για μεγάλο διάστημα προπονητής του Άντι Μάρεϊ, συνεργάστηκε με την Μαρία Σάκκαρη το 2017, στην περίοδο των αγώνων στο χορτάρι.

Στη συνέχεια, λόγω δικών του υποχρεώσεων ως σχολιαστής σε τηλεοπτικό δίκτυο, διέκοψαν την συνεργασία τους, όμως τώρα που ο ίδιος αποδεσμεύθηκε από το Sky Sports, συμφώνησε με την Σάκκαρη να ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ