Τσιτσιπάς: «To σερβίς μου με βοήθησε στα κρίσιμα σημεία»

Τσιτσιπάς: «To σερβίς μου με βοήθησε στα κρίσιμα σημεία»

Ο Ελληνας τενίστας μίλησε για την αναμέτρηση επί του Χαούμε Μουνάρ και τόνισε ότι το κλειδί για τη νίκη ήταν το forehand, το οποίο του χάρισε πολλούς winners.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-1 σετ του Χαούμε Μουνάρ και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Next Gen Finals. Ο Ελληνας τενίστας μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι το κλειδί για τη νίκη ήταν το forehand, το οποίο του έδωσε πολλούς winners. Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στο σερβίς του, το οποίο τον βοήθησε να πάρει εύκολους πόντους στα κρίσιμα σημεία, αλλά επισήμανε ότι στις επόμενες αναμετρήσεις θα πρέπει να βελτιώσει τις επιστροφές του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι ικανοποιημένος με τη νίκη μου, γιατί ο Χαούμε είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Πιστεύω πως το κλειδί ήταν το forehand μου. Το χρησιμοποίησα σωστά και μου έδωσε πολλούς winners. To σερβίς μου με βοήθησε στα κρίσιμα σημεία, καθώς έβρισκα πρώτα σερβίς σε πολύ δύσκολες στιγμές. Ελπίζω να μπορέσω να βελτιώσω τις επιστροφές μου στα επόμενα παιχνίδια, αλλά και τα σερβίς. Θέλω να σερβίρω με καλύτερα ποσοστά», τόνισε αρχικά ο Στέφανος.

Για τις διαφορές που υπάρχουν στους κανονισμούς στο Next Gen Finals σε σχέση με τα υπόλοιπα τουρνουά, δήλωσε: «Θεωρώ πως είναι αγχωτικό, όλα γίνονται πολύ γρήγορα, πρέπει να μη χάσεις ούτε στιγμή τη συγκέντρωσή σου και είναι εύκολο να πας σε tie-break, τα οποία έχουν πάντα μεγάλη πίεση. Ένα πράγμα που με δυσκόλεψε ήταν που δεν μας έφερναν τα ball kids τις πετσέτες και έπρεπε να πηγαίνουμε μόνοι μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ