Σαρωτική η Γραμματικοπούλου στη Σενζέν, παρέσυρε τη Χιμπίνο!

Σαρωτική η Γραμματικοπούλου στη Σενζέν, παρέσυρε τη Χιμπίνο!

Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε εύκολα με 2-0 σετ τη Χιμπίνο και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που πραγματοποιείται στην κινέζικη πόλη.

Την πρόκρισή της στον δεύτερο γύρο του τουρνουά των 100.000 δολαρίων που διεξάγεται στη Σενζέν της Κίνας πανηγύρισε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου. Η Ελληνίδα τενίστρια δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στη Ιαπωνέζα Νάο Χιμπίνο (Νο. 119) και πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-4).

Η 21χρονη χρειάστηκε περίπου μία ώρα για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της 25χρονης, η οποία στο παρελθόν είχε βρεθεί ακόμα και στο Νο. 56 της παγκόσμιας κατάταξης. Η Βαλεντίνη μετά τα μέσα του πρώτου σετ (3-3) πάτησε… γκάζι και επέβαλλε πλήρως το ρυθμό της. Η Ελληνίδα τενίστρια με 3 σερί γκέιμς έκανε το 6-3 και το 1-0 στα σετ, ενώ στο δεύτερο έκανε γρήγορα μπρέικ και προηγήθηκε με 2-0. Η Χιμπίνο αντέδρασε, πήρε πίσω το μπρέικ και λίγο αργότερα ισοφάρισε σε 4-4. Η Γραμματικοπούλου, όμως, δεν πτοήθηκε, κέρδισε τους 8 από τους 9 επόμενους πόντους και με 6-4 έκανε το 2-0.

Στον 2ο γύρο η Ελληνίδα τενίστρια (Νο. 165) θα αντιμετωπίσει την Ελενα Ριμπάκινα από το Καζακστάν, η οποία στην πρεμιέρα διέλυσε με 2-0 σετ την Γιουχουάν Ζανγκ (6-0, 6-1).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ