Μουνάρ: «Θα αγοράσω ελληνική σημαία για τον Τσιτσιπά!»

Μουνάρ: «Θα αγοράσω ελληνική σημαία για τον Τσιτσιπά!»

Ο Ισπανός τενίστας θα είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Στέφανου στο σημερινό παιχνίδι με τον Χουρκάζ, καθώς θέλει νίκη του Τσιτσιπά, προκειμένου να πάρει αυτός την πρόκριση στα ημιτελικά του Next Gen ATP Finals.

Ο Χαούμε Μουνάρ έκανε το καθήκον του απέναντι στον Φράνσις Τιαφόε (3-0 σετ), αλλά για να προκριθεί στα ημιτελικά του Next Gen ATP Finals θα πρέπει ο Στέφανος Τσιτσιπάς να κερδίσει τον Ούμπερτ Χουρκάζ, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας. Η τύχη του Ισπανού τενίστα κρίνεται στα χέρια του Στέφανου, ο οποίος έχει περάσει ήδη στα ημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς στα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου πέτυχε ισάριθμες νίκες απέναντι σε Μουνάρ και Τιαφόε.

Ο Ιβηρας μετά τη νίκη επί του Τιαφόε δήλωσε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι θα αγοράσει ακόμα και ελληνική σημαία για να υποστηρίξει τον Στέφανο. «Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω, τώρα δεν είναι πια στα δικά μου χέρια. Ίσως να αγοράσουμε μια ελληνική σημαία, ή να τον υποστηρίξουμε με οποιονδήποτε τρόπο», είπε και πρόσθεσε: «Aλλά δεν είναι στα χέρια μου πια. Τουλάχιστον ένιωσα πολύ καλός σήμερα εκεί έξω. Αυτό είναι σημαντικό για μένα. Είχα τουλάχιστον αυτή την αίσθηση».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ