«Σαρώνει» ο Τσιτσιπάς: Πρώτος και αήττητος στα ημιτελικά!

«Σαρώνει» ο Τσιτσιπάς: Πρώτος και αήττητος στα ημιτελικά!

Ο Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-0 σετ του Ούμπερτ Χουρκάζ και προκρίθηκε ως πρώτος στα ημιτελικά του Next Gen ATP Finals, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ με φόντο τον μεγάλο τελικό!

Να περάσει ο επόμενος! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τους Φράνσις Τιαφόε και Χαούμε Μουνάρ νίκησε και τον Ούμπερτ Χουρκάζ και κατέκτησε την πρώτη θέση στον Α’ όμιλο του Next Gen ATP Finals.

Ο 20χρονος τενίστας χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα επικράτησε του Πολωνού με 3-0 σετ (4-1, 4-3 [2], 4-2) και πανηγύρισε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Στα ημιτελικά της διοργάνωσης ο «Τσιτσιφάστ» θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ, με τον Στέφανο να είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Το ματς του συμπατριώτη μας με τον Ρώσο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής στις 22:00 ώρα Ελλάδας.

Στο αποψινό παιχνίδι ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά και προηγήθηκε γρήγορα με 3-0 γκέιμς, ενώ στη συνέχεια έκανε το 4-1 και το 1-0 στα σετ. Το δεύτερο σετ κρίθηκε στο τάι μπρέικ, όπου ο Στέφανος έδειξε χαρακτήρα και ψυχραιμία και με 7-2 έκανε το 2-0. Στο τρίτο ο Ελληνας τενίστας πέτυχε από νωρίς μπρέικ, προηγήθηκε με 3-0 γκέιμς και έφτασε με… μαθηματική ακρίβεια στο 4-1 και στη νίκη με 3-0 σετ. Μάλιστα, ο 20χρονος χρειάστηκε μόλις 61 λεπτά, για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πολωνού και να πετύχει την 3η νίκη του.

Ο Στέφανος έκανε το 3 στα 3 και πλέον πηγαίνει στη μάχη με τον Ρώσο με τη ψυχολογία στα ύψη. Ο συμπατριώτης μας στα ημιτελικά πήρε μαζί του τον Χαούμε Μουνάρ, ο οποίος αύριο στις 20:00 θα αντιμετωπίσει τον Αλεξ Ντε Μινόρ, που προκρίθηκε ως πρώτος από τον Β’ όμιλο.

Δείτε την τελική κατάταξη στον όμιλο του Τσιτσιπά:

Και στο Β’ γκρουπ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ