Χαμηλή πτήση και ήττα για την Γραμματικοπούλου

Χαμηλή πτήση και ήττα για την Γραμματικοπούλου

Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Εν Σουό Λιανγκ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του  OEC Taipei WTA Challenger.

Σύντομη αποδείχθηκε η πορεία της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου στο OEC Taipei WTA Challenger που διεξάγεται στην Ταϊπέι, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο με 2-0 σετ (6-3, 6-1) από την Εν Σουό Λιανγκ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Η 18χρονη Ταϊβανή μπορεί να μην είναι γνωστή στο ευρύ κοινό, αλλά το έργο της Βαλεντίνης ήταν πολύ δύσκολο, καθώς απέναντί της είχε την τενίστρια που κατέκτησε στις αρχές της χρονιάς το Αυστραλιανό Οπεν στα Junior.

Η 21χρονη Ελληνίδα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να φανεί ανταγωνιστική. Η Βαλεντίνη δεν βρήκε ρυθμό στα χτυπήματά της και μοιραία γνώρισε την ήττα. Στα προημιτελικά η Λιανγκ θα αντιμετωπίσει την Σαμπίν Λιζίτσκι, η οποία επικράτησε με 2-0 σετ της Ελενα Ριμπάκινα (6-4, 6-3).  Η Γραμματικοπούλου από την άλλη, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη φετινή σεζόν, στην οποία πέτυχε μεγάλες νίκες και έκανε ένα ακόμα παραπάνω βήμα στην καριέρα της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ