Τσιτσιπάς: «Διασκεδάζω, αλλά πλέον βλέπω το τένις περισσότερο ως επάγγελμα»

Τσιτσιπάς: «Διασκεδάζω, αλλά πλέον βλέπω το τένις περισσότερο ως επάγγελμα»

Ο Ελληνας τενίστας τόνισε ότι διασκεδάζει όταν παίζει τένις, αλλά θέλει να είναι επαγγελματίας σε αυτό που κάνει, πειθαρχημένος και απόλυτα συγκεντρωμένος σε κάθε παιχνίδι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τους τελευταίους μήνες έχει κάνει άλματα προόδου και πλέον βρίσκεται στην ελίτ του παγκοσμίου τένις. Είναι ένα από τα αστέρια, όχι μόνο της νέας γενιάς, αλλά συνολικά του αθλήματος και αποτελεί πρότυπο για τα μικρά παιδιά. Ο Ελληνας τενίστας δουλεύει σκληρά και είναι ένας άριστος επαγγελματίας, με τους κόπους τους να αποδίδουν πλέον καρπούς και να βρίσκεται στο Νο. 15 της παγκόσμιας κατάταξης. O 20χρονος άσος μιλώντας σε ιστοσελίδα του εξωτερικού τόνισε ότι πλέον βλέπει το τένις περισσότερο ως επάγγελμα και λιγότερο ως διασκέδαση. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά,  θέλει να είναι επαγγελματίας, πειθαρχημένος και να συγκεντρωμένος στο στόχο του.

«Πλέον είναι περισσότερο δουλειά, παρά διασκέδαση. Όταν ήμουν μικρότερος διασκέδαζα περισσότερο, γιατί το είχα ως χόμπι. Τώρα είναι το επάγγελμά μου, οπότε πρέπει να παίρνω τα πράγματα πιο σοβαρά», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Φυσικά και είναι διασκεδαστικό το τένις. Αν δεν το διασκεδάζω σε δύο χρόνια θα το έχω σταματήσει. Δεν θέλω να συμβεί κάτι τέτοιο. Υπάρχει διασκέδαση, αλλά υπάρχει και πειθαρχία. Αν το διασκεδάζω περισσότερο από ότι πρέπει ίσως οι εμφανίσεις μου να είναι χειρότερες και τα αποτελέσματα να μην είναι αυτά που θέλω. Πρέπει να είμαι επαγγελματίας σε αυτό που κάνω, πειθαρχημένος και απόλυτα συγκεντρωμένος σε κάθε παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ