Το πρόγραμμα του Hopman Cup: Πότε παίζουν Σάκκαρη-Σερένα και Τσιτσιπάς-Φέντερερ!

Το πρόγραμμα του Hopman Cup: Πότε παίζουν Σάκκαρη-Σερένα και Τσιτσιπάς-Φέντερερ!

Πρωτοχρονιά με τένις και τιτανομαχία ανάμεσα στην Μαρία Σάκκαρη και τη Σερένα Γουίλιαμς – Στις 3/1 το μεγάλο ματς Τσιτσιπάς – Φέντερερ!

Μετά από 17 χρόνια απουσίας η Ελλάδα επιστρέφει στο Hopman Cup, με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη να συνθέτουν το «γαλανόλευκο» δίδυμο.

Η ελληνική ομάδα στη φάση των ομίλων θα αντιμετωπίσει την Ελβετία του σπουδαίου Ρότζερ Φέντερερ, τις ΗΠΑ της Σερένα Γουίλιαμς, αλλά και την Μεγάλη Βρετανία του Κάμερον Νόρι.

Πρώτος αντίπαλος για τους δύο συμπατριώτες μας στο Περθ της Αυστραλίας θα είναι η Μεγάλη Βρετανία, με τη Σάκκαρη τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/12) στις 04:00 ώρα Ελλάδας να αντιμετωπίζει την Κέιτ Μπουλτέρ, ενώ λίγο αργότερα είναι προγραμματισμένο το ματς του Τσιτσιπά με τον Κάμερον Νόρι. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, υπάρχει και το μεικτό διπλό, με τους Στέφανο και Μαρία να αντιμετωπίζουν τους Βρετανούς.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (31/12) και πάλι στις 04:00 ώρα Ελλάδας η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη Σερένα Γουίλιαμς και στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς θα παίξει με τον Τιαφόε. Το ματσάρισμα των δύο χωρών ολοκληρώνεται με το μεικτό διπλό.

Την Πέμπτη στις 11:30 ώρα Ελλάδας η χώρα μας θα αναμετρηθεί με την Ελβετία. Το πρώτο παιχνίδι θα είναι ανάμεσα στην Σάκκαρη και την Μπελίντα Μπέντσιτς, ενώ στη συνέχεια θα διεξαχθεί η τιτανομαχία ανάμεσα στον Τσιτσιπά και τον Φέντερερ. Φυσικά, όπως και στα προηγούμενα δύο «ματσαρίσματα» έτσι και σε αυτό το πρόγραμμα κλείνει με το μεικτό διπλό.

Για να προκριθεί στην επόμενη φάση η Ελλάδα θα πρέπει να πάρει την πρώτη ή τη δεύτερη θέση στον όμιλό της, ενώ τον άλλον όμιλο συνθέτουν οι Γερμανία, Γαλλία, Αυστραλία και Ισπανία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ελλάδας:

Σάββατο 29/12/2018, 04:00 ώρα Ελλάδας        
ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ
Κέιτ Μπουλτέρ – Μαρία Σάκκαρη
Κάμερον Νόρι – Στέφανος Τσιτσιπάς
Μπουλτέρ/ Νόρι – Σάκκαρη/Τσιτσιπάς

Δευτέρα 31/12/2018, 04:00 ώρα Ελλάδας
ΗΠΑ – ΕΛΛΑΔΑ
Σερένα Γουίλιαμς – Μαρία Σάκκαρη
Φράνσις Τιαφόε – Στέφανος Τσιτσιπάς
Γουίλιαμς /Τιαφόε – Σάκκαρη/Τσιτσιπάς

Πέμπτη 03/01/2019, 11:30 ώρα Ελλάδας
ΕΛΛΑΔΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ
1. Μαρία Σάκκαρη – Μπελίντα Μπέντσιτς
2. Στέφανος Τσιτσιπάς – Ρότζερ Φέντερερ
3. Σάκκαρη/Τσιτσιπάς – Μπέντσιτς/Φέντερερ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ