Τσιτσιπάς: «Νιώθαμε λες και παίζαμε στην Αθήνα» (vid)

Τσιτσιπάς: «Νιώθαμε λες και παίζαμε στην Αθήνα» (vid)

Ο Ελληνας τενίστας μίλησε για τη νίκη επί της Ελβετίας και ευχαρίστησε τους ομογενείς για τη στήριξή τους.

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη νίκησαν με 2-1 την Ελβετία του σπουδαίου Ρότζερ Φέντερερ και έγραψαν με χρυσά γράμματα τα ονόματα τους στην ιστορία του ελληνικού τένις.

Μετά τη σπουδαία επιτυχία επί του «μαέστρου» και της Μπελίντα Μπέντσιτς, ο Ελληνας τενίστας αφιέρωσε τη νίκη στους ομογενείς, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό «παρών» σε όλους στους αγώνες της ελληνικής ομάδας και πάντοτε δημιουργούσαν φανταστική ατμόσφαιρα.

«Δεν χρειάζονται λόγια. Ήταν τόσο συναισθηματικό που το έκανα αυτό με τη Μαρία εδώ στο Περθ. Αν μου είχατε πει πως θα είχαμε 2 νίκες στους ομίλους με μια τόσο καλή ομάδα όπως η Ελβετία, θα σας έλεγα ψεύτη! Αλλά το κάναμε. Είναι απίστευτο. Πολλά ευχαριστώ στους φιλάθλους, νιώθουμε λες και παίζουμε στο σπίτι, λες και παίζουμε στην Αθήνα, το κοινό είναι εκπληκτικό… τίποτα περισσότερο, είναι απλά εξωπραγματικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Η Μαρία από την πλευρά της ζήτησε από τον διευθυντή του Hopman Cup, Paul Kilderry, πρόσκληση και για την επόμενη σεζόν. «Ήταν εκπληκτική εμπειρία, δεν έχω λόγια. Ελπίζω να επιστρέψουμε του χρόνου. Paul, ξέρω πως μας ακούς, ελπίζω να μας προσκαλέσει και την επόμενη χρονιά», τόνισε.

Ο 20χρονος τενίστας και η 23χρονη πρωταθλήτρια πανηγύρισαν με τη ψυχή τους τη μεγάλη νίκη επί της Ελβετίας, με τον Τσιτσιπά μάλιστα μετά το τέλος του μεικτού διπλού να αναφωνεί: «Για την Ελλάδα!».

Δείτε το βίντεο και ακούστε τον Στέφανο στο 0:32:

https://streamable.com/owvjv

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ