Σπουδαία εμφάνιση, πρόκριση και αποθέωση για την Γραμματικοπούλου! (vid+pic)

Σπουδαία εμφάνιση, πρόκριση και αποθέωση για την Γραμματικοπούλου! (vid+pic)

Η Ελληνιδα τενίστρια νίκησε με 2-0 σετ την Ιρίνα Μπάρα και προκρίθηκε στον 2ο γύρο των προκριματικών του Αυστραλιανού Οπεν – Χαμός στο κορτ από τους ομογενείς, με την 21χρονη να μοιράζει αυτόγραφα.

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στο κυρίως ταμπλό του Αυστραλιανού Οπεν έκανε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Η Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-2) της Ιρίνα Μπάρα και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο των προκριματικών, όπου θα αντιμετωπίσει την 18χρονη Μπιάνκα Αντρέσκου. Η συμπατριώτισσά μας, η οποία βρίσκεται στο Νο. 173 της παγκόσμιας κατάταξης, κυριάρχησε απόλυτα στο κορτ και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Ρουμάνα. Η 21χρονη ξεδίπλωσε στον αγωνιστικό χώρο το πλούσιο ταλέντο της και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στην τελική επικράτηση.

Η Βαλεντίνη σέρβιρε με υψηλό ποσοστό ευστοχίας και ήταν πολύ επιθετική, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 23 winners έναντι μόλις 5 της Μπάρα. Οι ομογενείς που βρέθηκαν στο κορτ απόλαυσαν τη σπουδαία εμφάνιση της Γραμματικοπούλου και μετά το τέλος του αγώνα την πλησίασαν, πήραν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί της.

Οσον αφορά στον επόμενο αντίπαλο της Ελληνίδας τενίστριας, η Αντρέσκου προέρχεται από μεγάλες εμφανίσεις στο Ωκλαντ, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό! Η νεαρή Καναδή έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και αναμφίβολα ήταν η μεγάλη έκπληξη της πρώτης εβδομάδας της φετινής σεζόν. Στον δρόμο για τον τελικό μάλιστα μεταξύ άλλων απέκλεισε την Καρολίν Βονζνιάκι, αλλά και την πολύπειρη Βένους Γουίλιαμς.

Δείτε τη φωτογραφία με τους ομογενείς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ