Αυστραλιανό Οπεν: Πάλεψε, αλλά αποκλείστηκε η Γραμματικοπούλου

Αυστραλιανό Οπεν: Πάλεψε, αλλά αποκλείστηκε η Γραμματικοπούλου

Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στον β’ γύρο των προκριματικών με 2-0 σετ από την φορμαρισμένη Μπιάνκα Αντρέσκου και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Σύντομη αποδείχθηκε η περιπέτεια της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου στο Αυστραλιανό Οπεν, καθώς ηττήθηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο από την Μπιάνκα Αντρέσκου με 2-0 σετ (6-4, 6-1) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η Ελληνίδα τενίστρια πάλεψε απέναντι στην νεαρή Καναδή, αλλά δεν κατάφερε να κάμψει την αντίστασή της. Η 21χρονη συμπατριώτισσά μας ολοκλήρωσε τον αγώνα με 21 winners και 27 αβίαστα λάθη, ενώ η Αντρέσκου είχε 22 winners και 17 λάθη. Η 18χρονη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε και στον αγώνα απέναντι στην Γραμματικοπούλου.

Η Αντρέσκου, η οποία πριν από λίγες μέρες έφτασε στον τελικό του Ωκλαντ, έκανε μπρέικ στο 5ο γκέιμ του πρώτου σετ και στη συνέχεια διατήρησε το σερβίς της, φτάνοντας στο 6-4. Στο δεύτερο σετ η Καναδή κυριάρχησε απόλυτα στο κορτ, εκμεταλλεύτηκε τα αβίαστα λάθη της Βαλεντίνης και με 6-1 έκανε το 2-0.

Στον τρίτο προκριματικό γύρο η 18χρονη θα αντιμετωπίσει την Τερέζα Σμίτκοβα από την Τσεχία, η οποία νίκησε με 2-0 σετ την Λούσι Χραντάσκα (6-4, 6-3). Οποια τενίστρια κερδίσει θα προκριθεί στο κυρίως ταμπλό του πρώτου Γκραντ Σλαμ της φετινής σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ