Τσιτσιπάς: «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη» (vids)

Τσιτσιπάς: «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη» (vids)

Οι πρώτες δηλώσεις του Τσιτσιπά μετά τον απίστευτο θρίαμβό του επί του θρύλου Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελληνας πρωταθλητής στάθηκε στα σημεία κλειδιά, μίλησε για το όνειρο που έγινε πραγματικότητα και αποθεώθηκε από τον Τζο ΜακΕνρο.

Στιγμές έκστασης βίωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την μεγάλη πρόκρισή του επί του θρύλου Ρότζερ Φέντερερ που τον έφερε στους «8» του Αυστραλιανού Οπεν.

Να αναφέρουμε οτι ακόμη και ο σπουδαίος, Τζον ΜακΈνρο υποκλίθηκε στο ταλέντο του Έλληνα πρωταθλητή στην καθιερωμένη συνέντευξη μετά το τέλος του αγώνα. Ουσιαστικά ο ΜακΕνρο έχρισε τον Τσιτσιπά διάδοχο του Φέντερερ!

Αναλυτικά τα λόγια το Ελληνα τενίστα λίγο μετά την τεράστια επιτυχία του: «Δεν μπορώ να περιγράψω το πώς νιώθω. Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη. Βγήκα στο κορτ να παίξει με πίστη και με αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις μου από τα πρώτα λεπτά. Ο Ρότζερ είναι ένας θρύλος του σπορ, έχω τόσο θαυμασμό για εκείνον. Εχει παίξει τόσο μεγάλο τένις στην καριέρα του. Παρακολουθώ τένις από τα έξι μου και έτσι ήταν ένα όνειρο ότι τον αντιμετώπισα», είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς.

Οσο για break points του Φέντερερ: « Ηθελα να παραμείνει επιθετικός και να κρατήσω την ψυχραιμία μου και αυτό ήταν το κλειδί για να σώσω τα break points».

Ενώ καταλήγοντας αναφέρθηκε στο κοινό: «Οι περισσότεροι εδώ ήσασταν μαζί μου και στο πλευρό μου. Δεν έχω ξαναδεί τόσο θορυβώδες κοινό. Το να παίξω εδώ σε αυτό το γήπεδο ήταν παιδικό μου όνειρο», είπε στον Τζο Μακ

https://twitter.com/AustralianOpen/status/1086961366538338305

https://twitter.com/AustralianOpen/status/1086962417014325248

https://twitter.com/AustralianOpen/status/1086963266897756160

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ