Ο… Γολγοθάς του Τσιτσιπά ξεκινάει από την Σόφια! (vid)

Ο… Γολγοθάς του Τσιτσιπά ξεκινάει από την Σόφια! (vid)

Το 250άρι τουρνουά της Σόφιας θα είναι το πρώτο που θα αγωνιστεί μετά την εκπληκτική του πορεία στο Αυστραλιανό Οπεν – Αναλυτικά το πρόγραμμα του Στέφανου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε φανταστικές εμφανίσεις στο Αυστραλιανό Οπεν και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, πετυχαίνοντας σπουδαίες νίκες απέναντι τεράστια ονόματα του παγκοσμίου τένις, όπως ο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Ελληνας τενίστας ξεκίνησε εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, έχοντας ως μεγάλο του στόχο την είσοδο στην κορυφαία 10άδα της παγκόσμιας κατάταξης. Η πρώτη στάση του 20χρονου πρωταθλητή μετά την Μελβούργη θα είναι η Βουλγαρία, όπου θα λάβει μέρος στο 250άρι τουρνουά της Σόφιας (3-10/2).

Στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Ολλανδία, όπου θα αγωνιστεί στο 500άρι τουρνουά του Ρότερνταμ (11-17/2), στο οποίο μεταξύ άλλων θα παίξουν οι Ζβέρεφ, Τσίλιτς και Νισικόρι. Επόμενος σταθμός για τον «Τσιτσιφάστ» θα είναι η Γαλλία, όπου το διάστημα 18-24 Φεβρουαρίου θα αγωνιστεί στο τουρνουά της Μασσαλίας.

Την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου (25/2 – 03/03) θα ταξιδέψει στο Ντουμπάι για το Dubai Tennis Championships, ενώ τον Μάρτιο θα αγωνιστεί στο Indian Wells (7-17/3), αλλά και στο Μάστερς του Μαϊάμι (20-31/3).

Το πρόγραμμα του Ελληνα τενίστα είναι γεμάτο για τις επόμενες εβδομάδες, με τον Στέφανο τις τελευταίες ημέρες να βρίσκεται στη γαλλική ριβιέρα και να προετοιμάζεται στην ακαδημία του Μουράτογλου για το indoor τουρνουά της Σόφιας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Indoor season, here he comes 💥 @stefanostsitsipas98

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mouratoglou Tennis Academy 🎾 (@mouratoglou_tennis_academy) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ