Ηττήθηκε στο FED Cup η Εθνική γυναικών

Ηττήθηκε στο FED Cup η Εθνική γυναικών

Η Εθνική ομάδα γυναικών ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Μεγάλης Βρετανίας με 3-0 σετ και πλέον μάχεται για την παραμονή της στην 1η κατηγορία του Fed Cup.

Η Ελλάδα αντιμετώπισε τη Μεγάλη Βρετανία από την οποία ηττήθηκε με 3-0 σετ στο πλαίσιο του τουρνουά της 1ης κατηγορίας της Ευρωαφρικανικής ζώνης για το Fed Cup.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ηττήθηκε από την Κέιτι Μπούτλερ με 2-1 σετ (6-3, 4-6, 6-3), ενώ και η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε κόντρα στην Τζοάνα Κόντα από την οποία έχασε επίσης με 2-1 σετ (4-6, 6-2, 6-3).

Τέλος στο διπλό το οποίο όπως εξελίχθηκε η κατάσταση ήταν άνευ βαθμολογικής σημασίας, η Άννα Αρκαδιανού έκανε το ντεμπούτο της στο πλευρό της Δέσποινας Παπαμηχαήλ, με τις Ελληνίδες όπως να χάνουν από το δίδυμο των Χάριετ Νταρτ και Κέιτι Σουάν με 2-0 σετ (6-1, 6-4).

Με τη 2η ήττα της στο τουρνουά μετά από αυτή που προηγήθηκε κόντρα στην Ουγγαρία, η Ελλάδα αντιμετωπίζει σήμερα (8/2) τη Σλοβενία και με νίκη στο ματς αυτό κερδίζει την παραμονή στην 1η κατηγορία, ενώ σε περίπτωση ήττας θα κοντραριστεί με την τελευταία ομάδα του άλλου ομίλου στα playoffs του υποβιβασμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ