Fed Cup: Παρέμεινε στο Group I η Ελλάδα

Fed Cup: Παρέμεινε στο Group I η Ελλάδα

Η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε την Νταλίλα Γιακούποβιτς με 2-1 σετ και η Ελλάδα πήρε το tie με την Σλοβακία, εξασφαλίζοντας την 3η θέση στον όμιλο και την παραμονή στο Group I.

Η Μαρία Σάκκαρη κράτησε ψηλά την ελληνική σημαία! Η 24χρονη τενίστρια κέρδισε με ανατροπή 2-1 σετ την Νταλίλα Γιακούποβιτς και βοήθησε την Ελλάδα να κάνει το 2-0 στο tie με την Σλοβακία για το Fed Cup. Μια σπουδαία νίκη για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, με την οποία η γαλανόλευκη εξασφάλισε την 3η θέση στον όμιλο και παρέμεινε στο Group I.

Το παιχνίδι απέναντι στην Σλοβάκα δεν ήταν εύκολο, ωστόσο, η Μαρία απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι έχει τσαγανό και δεν τα παρατάει. Η Σάκκαρη έχασε το πρώτο σετ με 6-4, αλλά στο δεύτερο επέστρεψε δριμύτερη και με 6-4 ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι. Στο τρίτο σετ η 24χρονη παρέμεινε σοβαρή και με 6-3 έκανε το 2-1, πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη, με την οποία η Ελλάδα απέφυγε την τέταρτη θέση και τα μπαράζ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Σάκκαρη κατάφερε να πάρει τη νίκη, παρότι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο σερβίς της. Η Μαρία μπορεί να είχε 5 άσους, αλλά ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 διπλά λάθη και μόλις 63% στο πρώτο σερβίς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ