Ρότερνταμ: Ρίχνεται στη μάχη ο Τσιτσιπάς, πρώτο εμπόδιο ο Τζούμουρ (vid)

Ρότερνταμ: Ρίχνεται στη μάχη ο Τσιτσιπάς, πρώτο εμπόδιο ο Τζούμουρ (vid)

Το παιχνίδι του «Τσιτσιφάστ» με τον Βόσνιο είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Τετάρτης στις 15:30 – Τέταρτη φορά θα συναντηθούν οι δύο τενίστες.

Στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Ρότερνταμ βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα να προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο ABN AMRO World Tenis Tournament.

Ο «Τσιτσιφάστ» στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο, Νταμίρ Τζούμουρ, με τον αγώνα να είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι της Τρίτης στις 15:30.

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που θα τεθούν αντιμέτωποι οι δύο τενίστες, με τον Βόσνιο να έχει το πάνω χέρι, καθώς είχε επικρατήσει στις δύο από τις τρεις αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα, είχε κερδίσει σε Κωνσταντινούπολη (6-4, 7-5) και Παρίσι (6-3, 6-3), ενώ ο Στέφανος είχε κερδίσει στον Καναδά (6-3, 7-6 [3]). Ο Τσιτσιπάς παρά το γεγονός ότι η προϊστορία είναι υπέρ του Βόσνιου, είναι το φαβορί για τη νίκη και αν παρουσιαστεί σοβαρός αναμένεται να πάρει την πρόκριση στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Το τουρνουά στο Ρότερνταμ ανήκει στην κατηγορία ATP 500, ενώ το τουρνουά της Σόφιας που έλαβε μέρος πρόσφατα ο Στέφανος ήταν 250άρι. Στην Ολλανδία παίρνουν μέρος επίσης σπουδαίοι τενίστες, όπως οι Τσονγκά, Βαβρίνκα, Μπέρντιχ και Ράονιτς, αλλά και ο Μεντβέντεφ, ο οποίος πριν από λίγες μέρες αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Βουλγαρία.

Δείτε βίντεο με την αναμέτρηση του Τσιτσιπά με τον Τζούμουρ στην Πόλη:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ