Ντουμπάι: Τσιτσι… φαστ στα προημιτελικά! (vid)

Ντουμπάι: Τσιτσι… φαστ στα προημιτελικά! (vid)

Ασταμάτητος είναι ο Ελληνας τενίστας! Σε μόλις 57 λεπτά ξεπέταξε τον Ιγκόρ Γερασίμοφ με 2-0 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στο Ντουμπάι.

Φα-ντα-στι-κός! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ του Ιγκόρ Γερασίμοφ (6-3, 6-1) και προκρίθηκε δια περιπάτου στα προημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στο Ντουμπάι.

Ο Ελληνας τενίστας μάλιστα χρειάστηκε μόλις 57 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του 26χρονου Λευκορώσου, ο οποίος δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στο Νο.11 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο «Τσιτσιφάστ», ο οποίος προέρχεται από την κατάκτηση του τίτλου στη Μασσαλία, πέτυχε την 6η σερί νίκη του στο τουρ και απέδειξε περίτρανα ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στο πρώτο σετ ο Στέφανος με γρήγορο μπρέικ στο τρίτο γκέιμ προηγήθηκε με 3-1 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Στη συνέχεια δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στο σερβίς του και το 6-3 ήρθε με… μαθητική ακρίβεια. Στο δεύτερο ο 20χρονος τενίστας ισοπέδωσε τον αντίπαλό του και με 6-1 έφτασε στο 2-0 και σε μία ακόμα νίκη στη φετινή σεζόν.

Στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Χούμπερτ Χουρκάτς, ο οποίος νωρίτερα έκανε τη μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε τον Iάπωνα Κέι Νισικόρι με 2-1 σετ (7-5, 5-7, 6-2). Οι δύο τενίστες θα αναμετρηθούν για τρίτη φορά στην καριέρα τους, με τον Ελληνα τενίστα να έχει κερδίσει και τα δύο προηγούμενα παιχνίδια σε Μασσαλία και Μιλάνο.

Υπενθυμίζουμε ότι αν ο Στέφανος προκριθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, θα ανέβει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Top 10! Μια σπουδαία επιτυχία, στην οποία ο Τσιτσιπάς βρίσκεται πλέον όλο και πιο κοντά μετά τη σημερινή του νίκη.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ