Επίσημο: Στην Αθήνα το Davis Cup

Επίσημο: Στην Αθήνα το Davis Cup

Η Ελλάδα θα διοργανώσει τους αγώνες του Group III της Ευρωαφρικανικής ζώνης στο Davis Cup, στο οποίο θα πάρει μέρος και ο Έλληνας πρωταθλητής, Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ήταν αναμενόμενο και έγινε πραγματικότητα. Η Ελλάδα θα διοργανώσει τους αγώνες του Group III της Ευρωαφρικανικής ζώνης στο Davis Cup, εκεί που θα πάρει μέρος και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 9/9/2019 και η αποστολή θα απαρτίζεται από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μάρκο Καλοβελώνη, Πέτρο Τσιτσιπά και Μιχάλη Περβολαράκη. Μάλιστα, αρχηγός αυτής θα είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς, με εθνικό προπονητή τον Δημήτρη Χατζηνικολάου και εκπρόσωπο-συντονιστή από το ΔΣ της ΕΦΟΑ τον αναπληρωτή έφορο αγωνιστικού Διονύση Κοντονή.

Η χώρα μας αγωνίζεται στο Group III της Ευρωαφρικανικής Ζώνης, στο οποίο συμμετέχουν 8 χώρες. Αντίπαλοι της Ελλάδας, θα είναι η Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, η Εσθονία, η Λετονία, το Λουξεμβούργο, το Μονακό, το Μαυροβούνιο και η Πολωνία.

Η διοργάνωση θα γίνει στο Tatoi Club, όπου πραγματοποιήθηκε και το Fed Cup το 2018, εκεί όπου η Εθνική γυναικών με την Μαρία Σάκκαρη στο δυναμικό της, είχε πετύχει την άνοδο κατηγορίας.

Ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εκφράζοντας ολόκληρη την οικογένεια του ελληνικού τένις, θέλω να ευχαριστήσω την διεθνή ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη της στην ΕΦΟΑ και είμαι βέβαιος ότι η διοργάνωση θα είναι άψογη. Δύο συνεχόμενα χρόνια αναλαμβάνουμε παγκόσμιες διοργανώσεις, γεγονός που πιστοποιεί την αγάπη και εκτίμηση προς την ΕΦΟΑ. της διεθνούς οικογένειας του τένις. Άλλη μια φορά ο Γιάννης Μυτιληναίος φιλοξενεί γενναιόδωρα στις εγκαταστάσεις του Tatoi Club τις εθνικές μας ομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ