Indian Wells: Με τον Φέλιξ Αλιασίμ στον δεύτερο γύρο ο Τσιτσιπάς

Indian Wells: Με τον Φέλιξ Αλιασίμ στον δεύτερο γύρο ο Τσιτσιπάς

Ο Ελληνας τενίστας στον δεύτερο γύρο θα αγωνιστεί απέναντι τον Καναδό, ο οποίος κέρδισε με 2-0 σετ τον Κάμερον Νόρι από την Μεγάλη Βρετανία.

Τον αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο του Indian Wells έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Συγκεκριμένα, ο Ελληνας τενίστας στην πρεμιέρα του στο πρώτο τουρνουά Masters της φετινής σεζόν θα αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο Φέλιξ Αλιασίμ.

Ο νεαρός Καναδός επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ του Κάμερον Νόρι και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Ο Φέλιξ Αλιασίμ μπορεί να μην είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, αλλά πρόκειται για έναν πολύ καλό τενίστα.

Ο 18χρονος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μάλιστα πριν από δύο εβδομάδες έφτασε στον τελικό του τουρνουά του Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπου ηττήθηκε από τον Σέρβο Λάσλο Τζέρε. Οι δύο τενίστες θα αναμετρηθούν για τέταρτη φορά, με τον Καναδό να έχει το απόλυτο.

Το έργο του Στέφανου θα είναι πολύ δύσκολο απέναντι στον ταλαντούχο και επικίνδυνο Φέλιξ Αλιασίμ, ο οποίος δείχνει να έχει βρει το… κουμπί του Ελληνα τενίστα. Ο Τσιτσιπάς, πάντως, βρίσκεται και αυτός σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς πριν από λίγες μέρες έφτασε στον τελικό του Ντουμπάι, όπου ηττήθηκε από τον Ρότζερ Φέντερερ. Μια σπουδαία πορεία, που του έδωσε το εισιτήριο για την πρώτη 10άδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ