Μαϊάμι: Ηττα από την Κβίτοβα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη (vid)

Μαϊάμι: Ηττα από την Κβίτοβα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη (vid)

Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στο Μαϊάμι με 2-0 σετ από την Τσέχα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Σύντομη αποδείχθηκε η περιπέτεια της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά του Μαϊάμι, με την Ελληνίδα τενίστρια να γνωρίζει την ήττα στον δεύτερο γύρο από την Πέτρα Κβίτοβα με 2-0 σετ. Η 23χρονη πρωταθλήτρια πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την μεγάλη έκπληξη.

Η Τσέχα, που βρίσκεται στο Νο. 2 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε με 6-1, 6-4 και πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του παιχνιδιού Ντόνα Βέκιτς – Σάρα Σορίμπες Τόρμο. Η Σάκκαρη από την άλλη, αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης και πλέον στρέφει το βλέμμα της στα επόμενα τουρνουά.

Η Κβίτοβα κυριάρχησε στο πρώτο σετ και με 6-1 γκέιμς έκανε εύκολα το 1-0, βάζοντας τις βάσεις για την επικράτηση. Στο δεύτερο σετ η Μαρία βελτιώθηκε, πάλεψε για να μείνει στο παιχνίδι, αλλά η Τσέχα βρήκε τις λύσεις και με μπρέικ σε καθοριστικό σημείο έκανε το 6-4 και το 2-0 σε 73 λεπτά αγώνα. Επιβλητική εμφάνιση από την Τσέχα, που συνεχίζει την πορεία της στο τουρνουά με στόχο το βαρύτιμο τρόπαιο.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ