Νικ, μας δουλεύεις έτσι; Φοβερό no-look βολέ και στο «καπάκι» tweener – winner (vid)

Νικ, μας δουλεύεις έτσι; Φοβερό no-look βολέ και στο «καπάκι» tweener – winner (vid)

Τι έκανες πάλι ρε Νικ; No – look χτύπημα στο φιλέ και δευτερόλεπτα αργότερα tweener – winner από τον Ελληνοαυστραλό τενίστα, που άφησε άγαλμα τον Τσόριτς.

Εντάξει, δεν παίζεται ο Νικ Κύργιος. Από τη μία σπάει ρακέτες, βρίζει διαιτητές και «κράζει» τους φιλάθλους και από την άλλη «τρελαίνει» κόσμο και κοσμάκη με τα μαγικά χτυπήματά του!

Είναι ο ορισμός του «λατρεύεις να τον μισείς» και το απέδειξε περίτρανα στον αγώνα με τον Τσόριτς για τη φάση των «16» του τουρνουά που διεξάγεται στο Μαϊάμι. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Κροάτη, ξεδίπλωσε στο κορτ το πλούσιο ταλέντο του και κέρδισε με το σπαθί του το απλόχερο χειροκρότημα των φιλάθλων.

Με ένα απίστευτο drop shot ανέβασε τον Τσόριτς στο φιλέ, ο Κροάτης έτρεξε, πρόλαβε και γύρισε το μπαλάκι, ο Κύργιος με no look βολέ προσπάθησε να τελειώσει τον πόντο, αλλά ο αντίπαλός του με backhand βολέ βρήκε τον τρόπο να το επιστρέψει και όλα έδειχναν ότι θα πάρει τον πόντο.

Ο Νικ, ωστόσο, πρόλαβε και με tweener άφησε άγαλμα τον αντίπαλό του, βγάζοντας ένα φοβερό winner. Με αυτόν τον τρόπο πήρε τον πόντο και ξεσήκωσε τους φιλάθλους.

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The perfect hot shot doesn’t exi- 😱😳 Just when we thought @k1ngkyrg1os was out of surprises 👏 Don’t miss the @miamiopen live on @tennistv ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ATP Tour (@atptour) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ