Τσάρλεστον: Η Περέν στον δρόμο της Σάκκαρη

Τσάρλεστον: Η Περέν στον δρόμο της Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει την Κόνι Περέν, που αγωνίζεται στο κυρίως ταμπλό ως lucky loser μετά την αποχώρηση της Αλιζέ Κορνέ.

Στη μάχη του Volvo Car Open που διεξάγεται στο Τσάρλεστον των ΗΠΑ ρίχνεται το βράδυ η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια στις 21:00 να αντιμετωπίζει την Κόνι Περέν.

Αυτό είναι το πρώτο χωμάτινο τουρνουά που θα αγωνιστεί η 23χρονη τενίστρια στη φετινή σεζόν και πρώτο μετά από 10 μήνες, με την αντίπαλό της να μπαίνει στο κυρίως ταμπλό ως lucky loser. Η Ελβετίδα, Νο. 144 στην παγκόσμια κατάταξη, πήρε τη θέση της Αλιζέ Κορνέ, η οποία απέσυρε τη συμμετοχή της λόγω τραυματισμού στον προσαγωγό. Η Κόνι Περέν στον πρώτο γύρο των προκριματικών κέρδισε με 2-0 σετ την Σάφερ, αλλά ηττήθηκε στον δεύτερο από την Μαγκνταλένα Φρέσχ επίσης με 2-0 σετ.

Η Μαρία Σάκκαρη, που βρίσκεται στο Νο.50, είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και στο κορτ. Αυτή είναι η 2η φορά που θα κοντραριστούν. Η πρώτη ήταν το 2015 στο Μάριμπορ, όπου η Ελληνίδα τενίστρια είχε κερδίσει με 2-0 σετ.

Από εκεί και πέρα, στις υπόλοιπες αναμετρήσεις που είναι προγραμματισμένες για σήμερα, ξεχωρίζουν οι Στέφενς – Μπέρτενς και Πέτρα Μάρτιτς – Αμάντα Ανισίμοβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ