Τσάρλεστον: Τεράστια νίκη και πρόκριση στους «8» για τη Σάκκαρη (vids)

Τσάρλεστον: Τεράστια νίκη και πρόκριση στους «8» για τη Σάκκαρη (vids)

Η Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε με 2-0 σετ το Νο. 6 της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχο του τίτλου, Κίκι Μπέρτενς και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Την εντυπωσιακή της πορεία στο τουρνουά που διεξάγεται στο Τσάρλεστον των ΗΠΑ συνεχίζει η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποιώντας μία σπουδαία εμφάνιση κέρδισε με 2-0 σετ την Κίκι Μπέρτενς και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Η 23χρονη επικράτησε με 7-6 (8), 6-3 και εκθρόνισε την Μπέρτενς. Αυτή ήταν η 3η νίκη της Μαρίας απέναντι σε παίκτρια Top-10, αλλά και η μεγαλύτερη στη φετινή. Στα προημιτελικά η συμπατριώτισσά μας, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Καρόλιν Βοζνιάκι – Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου.

Υπενθυμίζουμε ότι η Σάκκαρη είχε κερδίσει την Βοζνιάκι τον Σεπτέμβριο του 2017 στην Γουχάν, όταν η Δανέζα ήταν στο Νο. 6 της παγκόσμιας κατάταξης. Οι δυο τους λοιπόν είναι πολύ πιθανό να κοντραριστούν ξανά, αυτή τη φορά στο Τσάρλεστον.

Το σημερινό παιχνίδι, πάντως, δεν ξεκίνησε καλά για τη Σάκκαρη. Η Μαρία έχασε 3 φορές το σερβίς της και βρέθηκε πίσω με 1-4. Στη συνέχεια, ωστόσο, ανέβασε την απόδοσή της, ισοφάρισε σε 5-5 και έστειλε το σετ σε τάι μπρέικ. Εκεί αποδείχθηκε ψυχραιμότερη και με 10-8 έκανε το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ το ένα μπρέικ διαδεχόταν το άλλο, με τη Μαρία να προηγείται με 3-1. Λίγο αργότερα έκανε το 4-2, ενώ κατέκτησε το σετ με 6-3. Μια σπουδαία εμφάνιση από την Σάκκαρη, που απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι έτοιμη για μία ακόμα μεγάλη μάχη.

Δείτε βίντεο από το παιχνίδι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ