Η Μουγκουρούθα πήρε τη ρεβάνς από την Οσταπένκο

Η Μουγκουρούθα πήρε τη ρεβάνς από την Οσταπένκο

Η Ισπανίδα αντιμετώπισε την  20χρονη Λετονή για δεύτερη φορά  μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα με την Μουγκουρούθα να νικά την Οσταπένκο με 2-0, στο πλαίσιο του WTA Finals και να ρεφάρει την πρόσφατη ήττα της, κάνοντας παράλληλα το 4-1 στην μεταξύ τους κόντρα. Το πρώτο σετ άνηκε στην Μουγκουρούθα που με τρία break κατάφερε να […]

Η Ισπανίδα αντιμετώπισε την  20χρονη Λετονή για δεύτερη φορά  μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα με την Μουγκουρούθα να νικά την Οσταπένκο με 2-0, στο πλαίσιο του WTA Finals και να ρεφάρει την πρόσφατη ήττα της, κάνοντας παράλληλα το 4-1 στην μεταξύ τους κόντρα.

Το πρώτο σετ άνηκε στην Μουγκουρούθα που με τρία break κατάφερε να επικρατήσει στο σετ με 6-3 και να κάνει το 1-0. Στο δεύτερο σετ η Ισπανίδα βρέθηκε μπροστά με 5-1 και όλα έδειχναν πως θα καθαρίσει εύκολα την Οσταπένκο.

Η νικήτρια όμως του τελευταίου Roland Garros έδειξε την ποιότητά της και έκανε την τελική της αντεπίθεση. Μείωσε σε 5-4, ζόρισε την αντίπαλό της αλλά στο δέκατο game η Μουγκουρούθα, Νο. 2 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε κάνοντας το 6-4 και τελικό 2-0 στα σετ πανηγυρίζοντας τη νίκη στην πρώτη αγωνιστική του White Group.

Δείτε τον winner της Ισπανίδας στην αναμέτρηση:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ