Μόντε Κάρλο: Στα ημιτελικά με καρδιοχτύπι ο Ναδάλ

Μόντε Κάρλο: Στα ημιτελικά με καρδιοχτύπι ο Ναδάλ

Ο Ισπανός τενίστας νίκησε δύσκολα με 2-0 σετ τον μαχητικό, Γκουίντο Πέγια και προκρίθηκε στα ημιτελικά Μόντε Κάρλο Μάστερς.

Ο Ράφαελ Ναδάλ μπορεί να δυσκολεύτηκε στον προημιτελικό του Μόντε Κάρλο Μάστερς απέναντι στον μαχητικό, Γκουίντο Πέγια, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη – πρόκριση στους «4» της χωμάτινης διοργάνωσης.

Ο Ισπανός τενίστας βρέθηκε πίσω στο πρώτο σετ με 4-1 γκέιμς, αλλά στη συνέχεια ανέβασε ρυθμό, επέστρεψε και στο τέλος το κατέκτησε στο τάι μπρέικ με 7-1.  Στο δεύτερο έσπασε νωρίς το σερβίς του Αργεντινού και έκανε πολύ πιο εύκολο το έργο του.

Το σετ έκλεισε στο 6-3 υπέρ του Ναδάλ, με τον Ματαντόρ να οδεύει ολοταχώς για τον 12ο τρόπαιό του στο Πριγκιπάτο. Ο Ράφα στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Φάμπιο Φονίνι, ο οποίος μετά τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ απέκλεισε και τον Μπόρνα Τσόριτς.

Αυτή ήταν η 18η σερί νίκη για τον Ναδάλ στο Μόντε Κάρλο, στο οποίο έχει δώσει συνολικά 75 αγώνες και έχει κερδίσει τους 71! Παράλληλα, ο Ράφα θα αγωνιστεί για 14η φορά στα ημιτελικά της εν λόγω διοργάνωσης, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι είναι… ανίκητος στο χώμα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ