Ασταμάτητη η Σάκκαρη, πέρασε στον τελικό του Ραμπάτ!

Ασταμάτητη η Σάκκαρη, πέρασε στον τελικό του Ραμπάτ!

Η Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε εύκολα με 2-0 σετ την Βελγίδα Αλισον Φαν Ούιτβανκ (6-4, 6-4) και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά στο Ραμπάτ!

Την πρόκρισή της στον τελικό του Grand Prix SAR La Princesse Lalla Meryem που διεξάγεται στο Ραμπάτ του Μαρόκου πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη!

Η Ελληνίδα τενίστρια το απόγευμα της Παρασκευής κέρδισε εύκολα με 2-0 σετ την Βελγίδα Αλισον Φαν Ούιτβανκ (6-4, 6-4) και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Γιοχάνα Κόντα, με στόχο τον πρώτο της τίτλο στη φετινή σεζόν.

Αυτός είναι ο δεύτερος WTA τελικός για την 23χρονη τενίστρια, η οποία πριν από περίπου ένα χρόνο είχε συμμετάσχει στον τελικό του Silicon Valley Classic, που διεξήχθη στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας.

Τότε η συμπατριώτισσα μας είχε ηττηθεί με 2-0 σετ (6-1, 6-0) από την Ρουμάνα Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου. Αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσει την Αγγλίδα Γιοχάνα Κόντα, η οποία στον ημιτελικό επικράτησε με 2-0 σετ της Αϊλα Τομιάνοβιτς (6-2, 7-6 [7]).

Η Σάκκαρη τα πηγαίνει εξαιρετικά και μάλιστα προκρίθηκε στον τελικό χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ, παρότι έπαιξε με σπουδαίες τενίστριες όπως η Ελίζε Μέρτενς. Στο σημερινό ματς η Μαρία ξεκίνησε νωθρά και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 και 1-3. Ωστόσο, επέστρεψε και ισοφάρισε σε 3-3, ενώ λίγο αργότερα με νέο μπρέικ κατέκτησε το σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ η 23χρονη τενίστρια είχε ευκαιρίες για κάνει το μπρέικ στο πρώτο σερβίς γκέιμ της Βελγίδας, αλλά δεν τα κατάφερε. Ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω και λίγο αργότερα έσπασε το σερβίς της Αλισον Φαν Ούιτβανκ, κάνοντας το 4-2. Η Σάκκαρη προηγήθηκε με 5-3, σέρβιρε για το ματς, αλλά η αντίπαλός της έκανε μπρέικ. Η απάντηση της Μαρίας ήταν άμεση και με μπρέικ στο μπρέικ έκανε το 6-4 και πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό!

Η συμπατριώτισσα μας στον δρόμο για τον τελικό κέρδισε κατά σειρά τις Ολγα Ντανίλοβιτς, Ισαμπέλα Σινίκοβα, Ελίζα Μέρτενς και Αλισον Φαν Ούιτβανκ, ενώ αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα αντιμετωπίσει την Γιοχάνα Κόντα. Οι δύο τενίστριες είχαν αναμετρηθεί το 2017 στο Γουίμπλεντον, όπου η Αγγλίδα είχε επικρατήσει στα δύο σετ.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση της Σάκκαρη με την Βελγίδα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ