«Λύγισε» από την κούραση η Σάκκαρη

«Λύγισε» από την κούραση η Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια μία ημέρα μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Ραμπάτ, ηττήθηκε στον πρώτο γύρο του Mutua Madrid Open με 2-0 σετ από την Κάρλα Σουάρες Ναβάρο και αποχαιρέτησε την Μαδρίτη.

Σύντομη αποδείχθηκε η περιπέτεια της Μαρίας Σάκκαρη στο Mutua Madrid Open, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από την Κάρλα Σουάρες Ναβάρο με 2-0 σετ (6-3, 6-3).

Η 23χρονη τενίστρια μια μέρα μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Ραμπάτ του Μαρόκου, ηττήθηκε από την πολύπειρη Ισπανίδα και αποχαιρέτησε από νωρίς την Μαδρίτη.

Η Μαρία πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια που έδωσε στο Ραμπάτ, αλλά και από το ταξίδι προς την ισπανική πρωτεύουσα. Η Ελληνίδα τενίστρια αγωνίστηκε χθες το απόγευμα στο Μαρόκο, το βράδυ έφτασε στην Μαδρίτη και σήμερα το απόγευμα αγωνίστηκε απέναντι στην Κάρλα Σουάρες Ναβάρο.

Ενας… Γολγοθάς για την Μαρία Σάκκαρη, η οποία ουσιαστικά δεν προπονήθηκε καν στην Caja Magica. Όπως ήταν λογικό παρουσιάστηκε επηρεασμένη από την κούραση και δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, που θα της έδινε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο.

Η αντίπαλός της με την εμπειρία της «χτύπησε» στα αδύνατα σημεία της 23χρονης και έφτασε στην πολυπόθητη νίκη. Η Ισπανίδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο πρώτο σετ με 5-0. Η Μαρία «μάζεψε» την κατάσταση, αλλά η έμπειρη Κάρλα έκανε το 6-3 και το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο η συμπατριώτισσά μας έκανε πρώτη μπρέικ, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να κρατήσει το σερβίς της. Η Σουάρες Ναβάρο ισοφάρισε σε 2-2 και στη συνέχεια με 6-3 έκανε το 2-0, σφραγίζοντας τη νίκη-πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ