Νέα νίκη για τον βιονικό Τσιτσιπα στη Μαδρίτη, στο διπλό!

Νέα νίκη για τον βιονικό Τσιτσιπα στη Μαδρίτη, στο διπλό!

Απτόητος συνεχίζει την εκπληκτική πορεία του ο Στέφανος Τσιτσιπάς που μαζί με τον Κούλχοφ, απέκλεισαν τους Μάρεϊ και Σοάρες με 2-0 σετ (6-2, 7-6) για τα προημιτελικά του Open της Μαδρίτης!

Μηχανή του τένις ο βιονικός Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 20χρονος τενίστας έπαιξε τον τέταρτο αγώνα του σε διάστημα 30 ωρών στη Μαδρίτη (2 αναμετρήσεις για το μονό και άλλες 2 για το διπλό), κάνοντας το απόλυτο των τεσσάρων νικών, που αντιστοιχούν συνολικά σε 5 ώρες και 7 λεπτά τένις!

Στον τελευταίο χρονικά αγώνα του στο τουρνουά του διπλού, έπαιξε μαζί με τον Ολλανδό Γουέσλι Κούλχοφ και απέκλεισε στους 8 της διοργάνωσης τους Τζέιμι Μάρεϊ και Μπρούνο Σοάρες με 2-0 σετ (6-2, 7-6).

Πλέον οι δύο τενίστες βρίσκονται στα ημιτελικά της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσουν το νικητήριο ζευγάρι της κόντρας Ντεμόλινερ-Μεντβέντεφ εναντίων των Ροζέρ-Τετσάου, με έπαθλο τη συμμετοχή τους στον τελικό της διοργάνωσης.

Να υπενθυμίσουμε πως το απόγευμα της Παρασκευής και ώρα Ελλάδας 20:30, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ζβέρεφ για τους 8 του μονού τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ