Μαδρίτη: «Λύγισαν» στο super tie break οι Τσιτσιπάς και Κούλχοφ

Μαδρίτη: «Λύγισαν» στο super tie break οι Τσιτσιπάς και Κούλχοφ

Το ελληνοολανδικό δίδυμο ηττήθηκε με 6-4, 5-7, 10-5 από τους Ρότζερ/Τετσάου.

Μια… ανάσα από την πρόκρισή τους στον τελικό του Mutua Madrilena Open έφτασαν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Γουέσλεϊ Κούλχοφ, οι οποίοι τα έδωσαν όλα στον ημιτελικό απέναντι στους Ρότζερ/Τετσάου, αλλά στο τέλος ηττήθηκαν με 2-1 σετ και αποκλείστηκαν.

Το ελληνοολανδικό δίδυμο ηττήθηκε με 6-4, 5-7, 10-5 και έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε δεύτερο τελικό Masters, όπως είχε κάνει στο αντίστοιχο του Μαΐαμι. Η πορεία του, ωστόσο, ήταν αξιοσημείωτη και άφησε πολλές υποσχέσεις ενόψει των επόμενων Masters.

Ο Ελληνας τενίστας, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε με 2-1 σετ του Ζβέρεφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά στο ταμπλό του μονού, προσπάθησε να οδηγήσει την ομάδα του σε μία ακόμα νίκη – πρόκριση, αλλά «λύγισε» στο super tie break.

Ηταν φανερό καθόλη τη διάρκεια του αγώνα ότι ήταν κουρασμένος από τη πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκανε απέναντι στον Γερμανό, Νο.4 στην παγκόσμια κατάταξη. Του έλειπε το καθαρό μυαλό, με αποτέλεσμα να κάνει εύκολα λάθη. Πλέον, επικεντρώνεται στον αγώνα που θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου με τον Ράφαελ Ναδάλ για τα ημιτελικά του χωμάτινου Masters.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ