Ρώμη: Μια νίκη μακριά από το κυρίως ταμπλό η Σάκκαρη

Ρώμη: Μια νίκη μακριά από το κυρίως ταμπλό η Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ της Βέρα Ζβονάρεβα και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο των προκριματικών, όπου θα αντιμετωπίσει την Αντρέα Πέτκοβιτς.

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στο κυρίως ταμπλό του Internazionali BNL d’ Italia της Ρώμης έκανε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία επικράτησε με 2-0 σετ της Βέρα Ζβονάρεβα.

Η Ελληνίδα τενίστρια επιβεβαίωσε απόλυτα τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην 34χρονη Ρωσίδα και με 6-4, 6-2 πήρε τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο των προκριματικών, όπου θα αντιμετωπίσει την Γερμανίδα, Αντρέα Πέτκοβιτς.

Η Σάκκαρη, που βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό των προκριματικών, χρειάστηκε 99 λεπτά για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση του άλλοτε Νο. 2 στον κόσμο. Η 23χρονη με μπρέικ σε κρίσιμα σημεία των δύο σετ έφτασε στην πολυπόθητη πρόκριση και πλέον χρειάζεται μια ακόμα νίκη για να πάρει το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό.

Όπως προαναφέραμε, στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Αντρέα Πέτκοβιτς. Οι δύο τενίστριες θα αναμετρηθούν για τρίτη φορά, με την προϊστορία να είναι μοιρασμένη. Συγκεκριμένα, η Μαρία είχε κερδίσει φέτος στους «16» του Τσάρλστον, ενώ η Γερμανίδα επικράτησε το 2017 στα προκριματικά της Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ