Σίνερ: «Θα έχω ένα πλεονέκτημα απέναντι στον Τσιτσιπά»

Σίνερ: «Θα έχω ένα πλεονέκτημα απέναντι στον Τσιτσιπά»

Ο 17χρονος Ιταλός μίλησε για την μάχη με τον Στέφανο Τσιτσιπά στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στη Ρώμη και αποκάλυψε το πλεονέκτημα που θα έχει απέναντι στον Ελληνα τενίστα.

Ο Γιάνικ Σίνερ έκανε την μεγάλη έκπληξη στον πρώτο γύρο του Internazionali BNL d’ Italia απέναντι στον Στιβ Τζόνσον και με τη νίκη που πέτυχε με 2-1 σετ προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του χωμάτινου τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο 17χρονος Ιταλός, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα στο κορυφαίο επίπεδο, μίλησε για τη μάχη που ακολουθεί με τον Ελληνα τενίστα και αποκάλυψε το πλεονέκτημα που θα έχει στο ματς με τον Τσιτσιπά.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μπορεί ο Στέφανος να βρίσκεται στο Νο. 7 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά ο ίδιος θα έχει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς ο «Τσιτσιφάστ» δεν τον γνωρίζει και ως εκ τούτου δεν ξέρει τον τρόπο παιχνιδιού του!

«Παίζει πολύ επιθετικό τένις και θα είναι δύσκολο για μένα να παίξω το καλύτερο που μπορώ, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου. Σε σχέση με εκείνον, έχω ήδη ένα πλεονέκτημα: γνωρίζω πολύ καλά ποιος είναι, αλλά αμφιβάλλω για το αν γνωρίζει πως παίζω», τόνισε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ