Γκιμπς: «Πάσχω από μία σπάνια μορφή καρκίνου»

Γκιμπς: «Πάσχω από μία σπάνια μορφή καρκίνου»

Η Αμερικανίδα τενίστρια αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ωστόσο, τόνισε ότι συγκεκριμένος τύπος καρκίνου είναι εγχειρήσιμος και μετά την αφαίρεση του όγκου δεν θα χρειαστεί περαιτέρω θεραπείες.

Στην αποκάλυψη ότι πάσχει από μία πολύ σπάνια μορφής καρκίνου προχώρησε η Αμερικανίδα τενίστρια, Νικόλ Γκιμπς.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στα social media, έμαθε για την ασθένειά της όταν πήγε στον οδοντίατρο και αυτός την ενημέρωσε για έναν όγκο που έχει στον ουρανίσκο της. Η 26χρονη, πάντως, επισήμανε ότι συγκεκριμένος τύπος καρκίνου έχει «πολύ θετικά προγνωστικά» και η αφαίρεση του όγκου θα είναι αρκετή, προκειμένου να καταφέρει να ξεπεράσει μια και καλή το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, χωρίς να χρειαστεί να κάνει περαιτέρω θεραπείες.

«Τον περασμένο μήνα πήγα στον οδοντίατρο μου ο οποίος εντόπισε έναν όγκο στον ουρανίσκο μου. Η βιοψία βγήκε θετική για μία σπάνια μορφή καρκίνου των σιελογόνων αδένων», έγραψε χαρακτηριστικά η Γκιμπς. Η Αμερικανίδα την ερχόμενη Παρασκευή θα υποβληθεί σε επέμβαση και όπως είναι λογικό, δεν θα αγωνιστεί στα επόμενα τουρνουά. Στόχος της είναι να επιστρέψει στα κορτ τον Ιούνιο, προκειμένου να προετοιμαστεί για το Γουίμπλεντον.

Δείτε την ανάρτησή της:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ