Ρώμη: Αναβλήθηκαν οι αγώνες των Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Ρώμη: Αναβλήθηκαν οι αγώνες των Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Συνεχίζεται η καταρρακτώδης βροχή στην Ρώμη, με αποτέλεσμα να αναβληθούν όλοι οι αγώνες - Μεταφέρθηκαν για την Πέμπτη οι αναμετρήσεις των Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Ρώμη και η καταρρακτώδης βροχή που πέφτει όλη μέρα στην «αιώνια πόλη», οδήγησαν τους διοργανωτές του Internazionali BNL d’ Italia στην αναβολή όλων των αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Τετάρτη.

Ως εκ τούτου, αναβλήθηκαν και οι αναμετρήσεις των Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη, για τον δεύτερο γύρο του ταμπλό σε άντρες και γυναίκες.  Συγκεκριμένα, ο Ελληνας τενίστας υπό κανονικές συνθήκες, σήμερα θα αντιμετώπιζε τον 17χρονο Ιταλό Γιάνικ Σίνερ, ενώ η 23χρονη θα έπαιζε με την Ανέτ Κόνταβεϊτ.

Η καταρρακτώδης βροχή, ωστόσο, έφερε τα πάνω – κάτω και δημιούργησε πολλά προβλήματα στον προγραμματισμό των διοργανωτών. Κανονικά, την Τετάρτη θα ολοκληρωνόταν ο δεύτερος γύρος και την Πέμπτη θα ξεκίναγε ο τρίτος.

Πλέον, απομένει να φανεί πώς θα «ντουμπλάρουν» τα ματς οι διοργανωτές, προκειμένου να βγει το πρόγραμμα. Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από τους αγώνες των Ελλήνων αθλητών, μεταξύ αυτών που αναβλήθηκαν ήταν και οι Ζοάο Σόουζα – Ρότζερ Φέντερερ, Ράφα Ναδάλ – Ζερεμι Σαρντί και Νόβακ Τζόκοβιτς – Ντένις Σαποβάλοφ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ