Έβγαλε την… μισή δουλειά ο Τσιτσιπάς

Έβγαλε την… μισή δουλειά ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Ιταλού Γιάνικ Σίνερ με 6-3, 6-2, βγάζοντας εις πέρας την πρώτη του σημερινή αποστολή στη Ρώμη, με τον Έλληνα πρωταθλητή να αναμένεται να δώσει μάχη το βράδυ για την πρόκριση στα προημιτελικά του Internazionali BNL d' Italia.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Internazionali BNL d’ Italia πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Έλληνα πρωταθλητή να επικρατεί του Γιάνικ Σίνερ με 6-3, 6-2. Έτσι, ο 20χρονος τενίστας έβγαλε εις πέρας την πρώτη του σημερινή αποστολή στη Ρώμη και πλέον ετοιμάζεται να δώσει μεγάλη μάχη για την πρόκριση του στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Στέφανος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, παρά τις  φιλότιμες προσπάθειες του Ιταλού τενίστα, ο οποίος είχε το κοινό στο πλευρό του αλλά η διαφορά κλάσης και εμπειρίας ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στην αναμέτρησης. Έτσι, μετά από ένα ζόρικο πρώτο σετ, ο Στέφανος μπήκε γρήγορα στη θέση του οδηγού στο δεύτερο και δεν δυσκολεύτηκε να κλείσει τον αγώνα μετά από 77 λεπτά συνολικής προσπάθειας.

Πλέον, ο Έλληνας πρωταθλητής περιμένει τον επόμενο αντίπαλο του έναν εκ των Ράντου Άλμποτ, Φάμπιο Φονίνι για μια θέση στην οκτάδα του χωμάτινου Masters.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ