Ρώμη: Εκπληκτική η Σάκκαρη, πέρασε «αέρα» στους 16! (vid)

Ρώμη: Εκπληκτική η Σάκκαρη, πέρασε «αέρα» στους 16! (vid)

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ της Ανέτ Κονταβέιτ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του χωμάτινου τουρνουά που διεξάγεται στη Ρώμη.

Εχει πάρει φόρα και δεν σταματάει πουθενά η Μαρία Σάκκαρη!

Η Ελληνίδα τενίστρια το απόγευμα της Πέμπτης κέρδισε με 2-0 σετ την Ανέτ Κονταβέιτ, Νο. 16 στην παγκόσμια κατάταξη και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Internazionali BNL d’ Italia.

Η 23χρονη συνέχισε τις εντυπωσιακές τις εμφανίσεις στη Ρώμη και χωρίς να χάσει ούτε σετ πέρασε στην τελική 16άδα του χωμάτινου τουρνουά. Η συμπατριώτισσά μας ξεδίπλωσε στο κορτ το πλούσιο ταλέντο της και με μπρέικ σε καθοριστικά σημεία των δύο σετ επικράτησε με 6-3, 6-2, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Αυτή ήταν η 4η διαδοχική νίκη της Σάκκαρη στη Ρώμη, αλλά και η τρίτη νίκη απέναντι σε Top 20 παίκτρια στη φετινή σεζόν, μετά από αυτές που είχε πετύχει απέναντι σε Κίκι Μπέρτενς και Ελίζ Μέρτενς σε Τσάρλεστον και Ραμπάτ αντίστοιχα.

Στον επόμενο γύρο η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Πέτρα Κβίτοβα, Νο. 2 στο ταμπλό και Νο. 5 στην παγκόσμια κατάταξη, η οποία νωρίτερα επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ την Γιούλα Πουτίντσεβα. Μάλιστα, χρειάστηκε μόλις 54 λεπτά, προκειμένου να φτάσει στο επιβλητικό 6-0, 6-1.

Υπενθυμίζουμε ότι λόγω της χθεσινής καταρρακτώδης βροχής, το πρόγραμμα των αγώνων έχει διαμορφωθεί και ο τρίτος γύρος γίνεται επίσης σήμερα. Συγκεκριμένα, το ματς της Σάκκαρη με την Κβίτοβα θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 περίπου ώρα Ελλάδας.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Μαρία θα παίξει με την Τσέχα, καθώς οι δύο τενίστριες είχαν αναμετρηθεί πριν από λίγο καιρό στο Οπεν του Μαΐαμι, όπου η Κβίτοβα είχε κερδίσει σχετικά εύκολα με 6-1, 6-4. Αυτή τη φορά, ωστόσο, η Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αναμένεται να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην αντίπαλό της.

Δείτε το βίντεο με το ματς πόιντ της Σάκκαρη απέναντι στην Κονταβέιτ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ