Τρελάθηκε ο Κύργιος: Εβρισε τους θεατές, πέταξε καρέκλα και αποβλήθηκε! (vids)

Τρελάθηκε ο Κύργιος: Εβρισε τους θεατές, πέταξε καρέκλα και αποβλήθηκε! (vids)

Ο Ελληνοαυστραλός τα έκανε μπάχαλο στον αγώνα με τον Κάσπερ Ρουντ και ανάγκασε τον chair umpire να τον αποβάλει – Ο 24χρονος έβρισε τους θεατές, πέταξε καρέκλα και επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή!

Την κατακραυγή της φίλαθλης κοινής γνώμης προκάλεσε για μια ακόμα φορά ο Νικ Κύργιος με την ανεκδιήγητη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Κάσπερ Ρουντ, για τον δεύτερο γύρο του χωμάτινου masters της Ρώμης.

Ο Ελληνοαυστραλός έγινε και πάλι πρωταγωνιστής για λάθος λόγους και με την εριστική συμπεριφορά του ανάγκασε τον chair umpire να τον αποβάλει από την αναμέτρηση!

Συγκεκριμένα, στην αρχή του τρίτου σετ και με το σκορ στο 1-2 υπέρ του Κάσπερ Ρουντ (6-3, 6-7 [5], 1-2), ο Νικ Κύργιος πήγε προς την καρέκλα του για να ξεκουραστεί, αλλά αυτό που ακολούθησε ήταν πρωτοφανές. Ο 24χρονος τενίστας έσπασε τη ρακέτα του και στη συνέχεια εκτόξευσε μια καρέκλα στο κορτ, ενώ παράλληλα έβρισε τους θεατές και επιτέθηκε φραστικά στον chair umpire. Μάλιστα, απευθυνόμενος στα μέλη του προπονητικού του τιμ, φέρεται να είπε: «Κάθομαι και δίνω το 100% του εαυτού μου και είναι δύο ηλίθιοι εδώ. Έχω τελειώσει».

Το ξέσπασμα του Νικ Κύργιου προκάλεσε πανικό στο κορτ, με τον διαιτητή να τον αποβάλει με συνοπτικές διαδικασίες και τον Νορβηγό να παίρνει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο. Ο 24χρονος τενίστας με την ανεκδιήγητη συμπεριφορά του μπήκε για μια ακόμα φορά στο στόχαστρο των ανθρώπων της ATP και αναμένεται να τιμωρηθεί αυστηρά.

Ποια θα είναι η ποινή του θα τη μάθουμε τις επόμενες ημέρες. Το σίγουρο είναι ότι έγινε για μια ακόμα φορά πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα ειδησιογραφία σάιτ και όχι για κάποια μεγάλη νίκη που σημείωσε…

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ