Ναδάλ Vs Τσιτσιπάς: Πράξη δεύτερη

Ναδάλ Vs Τσιτσιπάς: Πράξη δεύτερη

Ο Ράφα Ναδάλ προσπέρασε το εμπόδιο του Φερνάντο Βερδάσκο και θα τεθεί για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα αντιμέτωπος με τον Στέφανο Τσιτσιπά σε ημιτελικά τουρνουά Masters.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Ράφα Ναδάλ στη Ρώμη. Ο Ισπανός τενίστας επικράτησε του Φερνάντο Βερδάσκο με 2-0 σετ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Masters της Ρώμης.

Στο χωμάτινο τουρνουά του Internazionali BNL d’ Italia, ο Ναδάλ θα διεκδικήσει τον 9ο του τίτλο κόντρα στον Έλληνα τενίστα που τον άφησε εκτός τελικού στο επίσης χωμάτινο Masters της Μαδρίτης.

Ο Ναδάλ ξεκίνησε μουδιασμένα την αναμέτρησης μένοντας πίσω με 3-1. Τελικά όμως βρήκε τα break που χρειάζονταν και επικράτησε με 6-4 σε 62’ λεπτά. Το δεύτερο σετ ήταν πολύ πιο… ήρεμο για τον Μαγιορκέζο. Επικράτησε με άνεση (6-0) επί του αντιπάλου του μόλις μέσα σε 37’ και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Ο Ναδάλ προηγείται στην κόντρα του με τον Στέφανο με 3-1 σε νίκες αλλά ο Έλληνας τενίστας παίζει ίσως το καλύτερο τένις της καριέρας του. Βρίσκεται ήδη στο Νο. 6 της παγκόσμιας κατάταξης και σε περίπτωση νίκης κόντρα στον Ράφα θα μπει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο top 5.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ