Σάκκαρη: «Υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα και Σπαρτιάτισσα»

Σάκκαρη: «Υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα και Σπαρτιάτισσα»

Η Μαρία Σάκκαρη σε δηλώσεις που έκανε στάθηκε στην καταγωγή της και τόνισε τη σημασία της παρουσίας δυο Ελλήνων τενιστών τόσο ψηλά στο Internazionali BNL d' Italia.

Η Μαρία Σάκκαρη με εξαιρετικές εμφανίσεις στο τουρνουά της Ρώμης κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά…. τρελαίνοντας κόσμο. Ετσι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια «σκαρφάλωσε» στο Νο28 της Παγκόσμιας κατάταξης, διανύοντας την καλύτερη περίοδο της καριέρας της μέχρι στιγμής.

Η Σάκκαρη σε δηλώσεις που έκανε υπογράμμισε το πόσο περήφανη αισθάνεται για την καταγωγή της, ενώ ακόμη αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια και στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Για την παρουσία δυο Ελλήνων, εκείνης και του Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Internazionali BNL d’ Italia: «Είναι τεράστιο. Είμαι σίγουρη πως συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του τένις, γιατί ποτέ δεν είχαμε δυο καλούς παίκτες στην ίδια εποχή. Είναι μοναδικό, πολύ όμορφο και είμαι υπερήφανη και για τους δυο μας».

Για την καταγωγή της: «Είμαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα, που είμαι Σπαρτιάτισσα, που είμαι από αυτή τη χώρα. Διανύουμε μια δύσκολη εποχή εδώ και 10 χρόνια. Το ότι φέρνουμε καλά αποτελέσματα και χαρά σ’ αυτούς τους ανθρώπους, είναι πολύ ωραίο».

Για τη λέξη «παγώνι» που χρησιμοποιεί όταν μιλάει στον Τσιτσιπά: «Είναι ένα αστείο που έχουμε ανάμεσά μας. Αυτό είναι, ένα αστείο που κάνουμε ο ένας στον άλλον».

Θυμίζουμε οτι απόψε (18/5)  η Σάκκαρη αντιμετωπίζει την Καρολίνα Πλίσκοβα και ψάχνει την πέμπτη νίκη της κόντρα σε παίκτρια του Top-10 για να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ