Κατέκτησε το τουρνουά της Ρώμης η Πλίσκοβα (vids)

Κατέκτησε το τουρνουά της Ρώμης η Πλίσκοβα (vids)

Η Καρολίνα Πλίσκοβα που είχε αποκλείσει στα ημιτελικά την Μαρία Σάκκαρη νίκησε 2-0 σετ την Γιοχάνα Κόντα και κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά της Ρώμης.

Η Καρολίνα Πλίσκοβα, η οποία στα ημιτελικά είχε αποκλείσει τη Μαρία Σάκκαρη, νίκησε στον τελικό με 2-0 σετ την Γιοχάνα Κόντα και πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στο τουρνουά της Ρώμης.

H Tσέχα, Νο 7 στον κόσμο, ήταν από την αρχή η κυρίαρχη του αγώνα που είχε διάρκεια 1 ώρα και 25 λεπτά κι έφτασε σε μια άνετη νίκη με 6-3, 6-4, σηκώνοντας τον 13ο τίτλο της σε WTA.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κόντα που είχε αποκλείσει στον δρόμο προς τον τελικό μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα όπως την Σλόαν Στίβενς, Βίνους Γουίλιαμς, Κίκι Μπέρτενς, έμεινε από δυνάμεις στον τελικό, ενώ μέσα σε λίγες μέρες έχασε τον δεύτερό της χωμάτινο τελικό (είχε ηττηθεί από τη Μαρία Σάκκαρη στο Ραμπάτ. Ωστόσο θα κερδίσει 16 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.

Αυτή ήταν η έβδομη νίκη της Πλίσκοβα επί της Κόντα σε 8 συναντήσεις τους. Στη Ρώμη η Τσέχα κατέκτησε τον τρίτο τίτλο της στο χώμα. Η Πλίσκοβα μάλιστα θα ανεβεί στο Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ στο Ρολάν Γκαρός θα έχει την ευκαιρία ακόμα και να πατήσει στην κορυφή.

https://twitter.com/WTA/status/1130090132231532544

https://twitter.com/WTA/status/1130082485482582016

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ