Σάκκαρη: «Ξεχωριστή εβδομάδα με υπέροχα συναισθήματα» (pic)

Σάκκαρη: «Ξεχωριστή εβδομάδα με υπέροχα συναισθήματα» (pic)

Η Ελληνίδα τενίστρια με ανάρτησή στα social media, ευχαρίστησε τους διοργανωτές του ιταλικού Οπεν για την υπέροχη εβδομάδα που πέρασε στη Ρώμη.

Η Μαρία Σάκκαρη έπαιξε εξαιρετικό τένις στο Internazionali BNL d’ Italia και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του χωμάτινου τουρνουά, όπου αποκλείστηκε από την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Η Ελληνίδα τενίστρια ξεδίπλωσε το σπουδαίο ταλέντο της και πέτυχε μεγάλες νίκες, αναγκάζοντας τεράστια ονόματα του παγκοσμίου τένις να υποκλιθούν μπροστά της. Τενίστριες όπως οι Πέτρα Κβίτοβα, Αναστασία Παβλιουτσένκοβα και Κικί Μλαντένοβιτς αποκλείστηκαν από την Μαρία και έμαθαν από πρώτο χέρι τι εστί… Sak-attack!.

Η συμπατριώτισσά μας, η οποία έφτασε μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό, με ανάρτησή της στα social media αναφέρθηκε στην πορεία της στο ιταλικό τουρνουά και ευχαρίστησε τους διοργανωτές, αλλά και τους θεατές για την υπέροχη εβδομάδα που πέρασε στην «αιώνια» πόλη.

Συγκεκριμένα, έγραψε:  «Ρώμη, σε ευχαριστώ για τα υπέροχα συναισθήματα και για μια εβδομάδα πραγματικά ξεχωριστή. Είσαι μια απερίγραπτη ομορφιά. Η καρδιά μου είναι σε αυτήν την πόλη».  Η Σάκκαρη αφήνει πίσω της πλέον την Ιταλία και συγκεκριμένα τη Ρώμη και στρέφει το βλέμμα της στο Ρολάν Γκαρός, που ξεκινήσει την ερχόμενη Κυριακή 26/5.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ