Ρολάν Γκαρός: Ο δρόμος της Γραμματικοπούλου για το κυρίως ταμπλό

Ρολάν Γκαρός: Ο δρόμος της Γραμματικοπούλου για το κυρίως ταμπλό

Η Ελληνίδα τενίστρια στον πρώτο προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει την Κίμπερλι Μπιρέλ και αν περάσει, στον δεύτερο θα παίξει με τον νικητή του  ζευγαριού Χίδερ Ουότσον – Μπιμπιάν Σχουφς.

Την αντίπαλό της στον πρώτο γύρο της προκριματικής φάσης του Ρολάν Γκαρός έμαθε το βράδυ της Δευτέρας η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα τενίστρια που βρίσκεται στο Νο. 196 της παγκόσμιας κατάταξης και θα δώσει μάχη για να περάσει στο κυρίως ταμπλό του γαλλικού Οπεν, στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει την Αυστραλή Κίμπερλι Μπιρέλ.

Αν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιό της, στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Χίδερ Ουότσον – Μπιμπιάν Σχουφς, με την Βρετανίδα Νο. 104 στον κόσμο, να είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.

Το έργο της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου στην γαλλική πρωτεύουσα δεν είναι εύκολο, ωστόσο, έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει καλό τένις και πετύχει σπουδαίες νίκες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ελληνίδα τενίστρια θα αγωνιστεί για τρίτη σερί χρονιά στα προκριματικά του Ρολάν Γκαρός, ενώ στις δυο προηγούμενες παρουσίες της είχε φτάσει μέχρι τον 2ο προκριματικό γύρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ